Story of Leather

Yritykseni Story of leather eli vapaasti käännettynä nahan tarina, on syntynyt kiinnostuksesta laadukkaan nahan kanssa työskentelyyn. Arvostan nahkaa materiaalina, sillä se on kiehtova, näyttävä ja ekologinen jo kestävyytensäkin vuoksi. Nahasta saa paljon erilaisia, kauniita ja kestäviä käyttötavaroita – oikeastaan vain mielikuvitus on materiaalin kanssa rajana. Käytänkin verrattain paljon aikaa uusien tekniikoiden opetteluun ja haastan itseäni jatkuvasti erilaisten projektien parissa.

Eettiset ja laadukkaat materiaalit

Nahan alkuperä, eli elävä olento, on aina arvokas, jonka vuoksi materiaalia ei tule käyttää haaskaten. Markkinoilla nahan maineen pilaa helposti epäeettinen toimintatapa tai vääränlainen käsittely. Sen vuoksi kiinnitän aina erityistä huomiota nahan alkuperään. Suomessa nahantuotanto on valitettavasti hyvin pientä, jonka vuoksi ostan korkealaatuiset raaka-aineet yleisimmin Euroopasta, esimerkiksi Ruotsista ja Englannista. Pidän valikoimissa myös tehokkaita nahanhoitotuotteita, joiden avulla nahkatavarat pysyvät hyvässä kunnossa ja palvelevat käytössä pitkään.

Hevosihminen ja yrittäjä

Story of leather eli Satu Miettinen on hevosihminen ja erikoistunut hevosvarusteiden työstämiseen. Korjaan satuloita, suitsia, ohjia, suojia, loimia ja paljon muita hevosvarusteita. Lisäksi valmistan uusia mittatilauksesta. Palveluina tarjoan myös ratsastussaappaiden ja chapsien maalaukset, paikkaukset ja vetoketjujen vaihdot. Valmistan nahasta kaikkea mahdollista, esimerkiksi koiranpantoja, lemmikkien valjaita, vöitä, laukkuja ja ylellisiä sisustustuotteita. Kysy rohkeasti jos sinulla on jokin työ tai korjaus mielessä, toteutetaan se yhdessä! Teen mielelläni myös tuotekehitystä.

Asiakaslähtöisyys

Asiakaspalvelu on minulle tärkeä osa ompelupalvelua. Töiden tuonnit ja noudot sujuvat verstaalta sopimuksen mukaan joustavin aukioloajoin. Kuljetuspalvelut ja kiireisille asiakkaille suunnattu ”työjonon ohi” -palvelu on tilanteen mukaan sovittavissa korvausta vastaan, joka yleensä on noin 20% työn hinnasta. Jonon ohittavat tilaustyöt toteutan muiden töiden ohella, ettei muiden asiakkaiden jonotusajat veny kohtuuttomasti.